Minnebo Koeltechniek

Onderhoud en service

Waarom onderhoud? U kent die situatie wel; storing aan uw koelinstallatie in het weekend of ’s avonds, juist wanneer de installatie het hardst nodig is. Onze servicedienst staat dan uiteraard voor u klaar, maar ondanks onze snelle service komen storingen op dergelijke momenten nooit gelegen. Zeker wanneer achteraf blijkt dat de storing met regelmatig preventief onderhoud voorkomen had kunnen worden. Je brengt immers je auto ook regelmatig naar de garage voor een onderhoudsbeurt.
Iedereen is wel bekend met het feit dat regelmatig onderhoud aan een koeltechnische installatie of airconditioning een langere levensduur garandeert. Wat alleen vaak wordt vergeten is dat ook het energieverbruik van een goed onderhouden installatie binnen de perken blijft en dat spaart geld en het milieu!

Wist u dat voor bepaalde koelinstallaties jaarlijks onderhoud verplicht is?
Daarom heeft Minnebo Koeltechniek een onderhoudsdienst die uw installaties middels een onderhoudscontract in topconditie houdt, desgewenst 1, 2 of meerdere keren per jaar. Tijdens het onderhoud ontvangt u van de eventueel geconstateerde problemen een rappotage van bevindingen waardoor u op tijd geïnformeerd bent over de staat van uw installatie. Indien er tijdens onderhoud een defect wordt geconstateerd zal onze monteur in overleg me u dit gelijk proberen te herstellen, zodat de installatie meteen weer gebruikt kan worden.
Kortom u hoeft zich minder zorgen te maken over uw koelinstallaties wanneer u ze regelmatig door ons laat onderhouden, want u heeft al genoeg andere zaken om over na te denken.
De continuïteit van uw onderneming staat bij ons altijd voorop!

Indien u een vrijblijvende aanbieding voor preventief onderhoud wenst neem dan contact met ons op.
Het milieu en uw koelinstallatie
Aanvraag onderhoud
Onderhoudscontract omschrijving